SUTRA SNIJEG: Temperatura do minus 11 stepeni!

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno sa slabim snijegom, na jugu sa slabom kišom ili susnježicom.

Vjetar će biti slab do umjeren, istočnog i sjeveroističnog smjera, na jugu pojačan, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Očekivana visina novog snježnog pokrivača od jedan do pet centimetara, na planinama do 10, lokalno do 15 centimetara, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 11 do minus pet stepeni, na planinama od minus 14, na jugu oko minus dva, a najviša dnevna od minus pet do jedan, na jugu do pet, a na planinama od minus sedam stepeni Celzijusovih. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Kalinovik minus šest, Čemerno, Sokolac minus tri, Han Pijesak minus dva, Foča i Gacko minus jedan, Ribnik nula, Novi Grad, Prijedor, Srebrenica i Višegrad jedan, Krupa na Uni i Zvornik dva, Mrkonjić Grad i Rudo tri, Banjaluka, Bijeljina, Bileća i Doboj četiri, Trebinje osam stepeni Celzijusovih.

Tagovi: