Pogledajte gdje će padati snijeg narednih dana u Srpskoj

U Republici Srpskoj narednih dana biće uglavnom hladno, oblačno i sa padavinama, a na istoku je moguć veći snijeg na planinama, rečeno je Srni u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Sutra će u Srpskoj biti malo toplije i umjereno do pretežno oblačno dok se slaba kiša i snijeg očekuju samo ponegdje na istoku. 

"Najviša temperatura vazduha biće od šest stepeni na istoku do 12 stepeni na zapadu, a na jugu oko 15 stepeni Celzijusovih", navela je dežurni meteorolog Milica Đorđević. 

U utorak, 27. decembra u Srpskoj će biti oblačno i malo hladnije, uz slabe padavine - na sjeveru slaba kiša i susnježica, a na istoku i u višim predjelima snijeg. Najviša temperatura vazduha biće od tri do sedam stepeni Celzijusovih. 

U srijedu, 28. decembra na sjeveru će padati prvo kiša, a popodne slab snijeg. Na istoku će padati snijeg koji će popodne jačati, zbog čega se bijeli pokrivač očekuje i u nižim predjelima. 

"Na planinama će doći do porasta snježnog pokrivača na oko 20 centimetara. Najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od dva stepena na istoku do osam stepeni Celzijusovih na zapadu", navela je Đorđevićeva. 

U četvrtak, 29. decembra očekuje se hladno i pretežno suvo vrijeme, uz slab snijeg ponegdje na istoku zemlje. Najviša temperatura vazduha biće od minus dva do tri stepena Celzijusova.

Tagovi: