ODLIČAN PROVOD U BANJALUCI: Tražilo se mjesto više (FOTO)

Banjalučki klub Fabrique proteklog vikenda ugostio je  DJ-a i producenta John Belka. Klub je bio ispunjen do zadnjeg mjesta, a atmosfera užarena do ranih jutarnjih časova pa se po riječima uprave Kluba tražilo i mjesto više.

Svoje oduševljenje Banjalukom i publikom nije krio ni sam Blek.

''Imam nastupe gotovo svakog vikenda po prestižnim klubovima ali moram vam priznati da bi svaki DJ poželio ovakvu publiku. Iskreno, jedva čekam da se vidimo opet i nadam se da će to biti uskoro'', kazao je.

Kako kaže organizator rezident kluba Fabrique Nebs Jack ovo je jedno od prvih gostovanja u nizu i već za Novu godinu u goste im dolazi dugogodisnji rezident Top Hilla u Budvi Nenad Stanišić a.k.a. Nigel. Tako da će goste ovog banjalučkog kluba u najluđoj noći zabavljati Nebes Jack i Nigel.

 

Kao što je i poznato Nigel je imao imao čast da dijeli DJ pult i dokaže se sa najvećim imenima u svijetu DJ industrije kao sto su: Fatboy Slim, Fedde Le Grand, Nicky Romero, Chuckie, Sander Van Doorn, Oliver Heldens, Tujamo, Bob Siclar, Roger Sanchez, James Zabiela, Mark Knight, Sunnery James & Ryan Marciano, Eddie Thoneick, Kryder, Tom Staar, TJR , Dirthy South,  David Morales, Prok & Fitch, Shapeshifters.

Svoju DJ karijeru započeo je u kotorskoj diskoteci Secondo Porto 2005.godine,a godinu dana kasnije postaje rezident Maximus-a, novootvorenog kluba koji kako i tada tako i sada važi za jednog od najboljih i najatraktivnijih klubova u ovom dijelu Evrope.

Pored toga što je rezident  pomenutog kluba Top Hill, on pravi i odlične nastupe u klubu Platinum i u Portomontenegro u Tivtu, Samsara beach u Bečićima a na sve to nosilac je i poznatog projekta "After Beach Parties".

Nastupao je i u nekim od poznatijih klubova u regionu kao što su: Folie Terrace, Revelin, Magacin, Hot Mess, FreeStyler kao i festivalima: Du-El fest, Refresh festival, Sea Dance festival, Spring Break festival itd.

Upravo Nigel će zabavljati goste Fabrique, u novogodišnjoj noći, a odmah poslije  praznika ugostiće i još neka velika imena pa će banjalučani imati priliku da se dobro zabavljaju i u 2017.

Iskoristićemo priliku i da najavimo ediciju žurki koje će organizovati Fabrique tim i na drugim lokacijama, pa pozivamo sve ljubitelje dobre zabave i zvuka da ih prate kako bi imali priliku da se odlično zabave u gradu na Vrbasu.

I.MARJANOVIĆ

Tagovi: