Porodična vila banjalučkog odbornika u spotu Goge Sekulić (VIDEO)

Folk zvijezda Goga Sekulić snimila je najnoviji video spot za svoju novu pjesmu ''Dečko moj'' u velelepnoj vili najmlađeg banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića!

Video, koji ovih dana obara rekorde gledanosti, snimljen je u Banjaluci, a najveći dio kadrova je, ne bez razloga, zabilježen u kući 23-godišnjeg odbornika PDP-a.

Velelepna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Kuća, u kojoj stanuje i mladi odbornik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Kako je za ATV potvrdio Draško Stanivuković, spot koji je snimljen u kući njegove porodice jedan je od tri snimljena u toj vili. Posljednji je, kaže, snimljen prije tri dana i tek treba da bude objavljen.

Draško Stanivuković kaže da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, navodi, fotografisano 50 matura , 70 rođendana, 30 svadbi, dvije vjeridbe i snimljena tri spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna KM naknade, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke. Stanivuković kaže i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

Pogledajte novi video, za koji se već procjenuje da će biti „ljetni hit” ovozonske folk scene!

(ATV)

Tagovi: